Publică un anunț
piatasud.md

KidsAcademy Cahul: Cursuri de Dezvoltare Intelectuală pentru Copii și Limbă Engleză pentru toți

KidsAcademy Cahul: Cursuri de Dezvoltare Intelectuală pentru Copii și Limbă Engleză pentru toți

KidsAcademy – centrul cu cea mai mare varietate de cursuri de dezvoltare intelectuală pentru copii din or. Cahul, cât și cursuri de limbă engleză pentru adulti, oameni de afaceri și companii (General English & Business English). Cursurile de limbă engleză sunt predate doar de profesori certificați internațional (CELTA Cambridge Assessment). 

Cursurile KidsAcademy sunt predate offline, cu prezența fizică în cele 5 oficii ale centrului, iar pentru persoanele care nu sunt locuitori ai orașului Cahul oferit și cursuri de limbă engleză online.

Din 2018 KidsAcademy ofera cele mai indispensabile cursuri pentru o cariera de succes în viitor a copilului Dvs de la doi anisori. La KidsAcademy puteți alege grupe cu predare în limba română sau rusă:

Limba engleză (de la 4 ani), Limba română (de la 7 ani), Dezvoltare Timpurie (de la 2 ani), Pregătire pentru Școală (5-7 ani), Aritmetica Mentală (5-14 ani), Robotică (7-11 ani), Programare (12-18 ani), Citire Rapidă (7-14 ani), Caligrafie (7-14 ani), Mnemotehnica – dezvoltarea memoriei fotografice (7-14 ani), Triz – dezvoltarea gândirii critice și soluționarea problemelor logice în mod ingenios (5-14 ani). 

Centrul oferă prima lecție gratuit pentru a vă asigura de înalta calitate a serviciilor noastre.

Înregistrarea la cursuri se face rapid și simplu sunând la numărul de telefon +373 676 846 06 sau +373 691 290 38. Sediul KidsAcademy este pe str. Ioan Vodă cel Cumplit 72B, or. Cahul (lângă parcul central Gr.Vieru).

De cinci ani predăm cu drag! Alătură-te celor peste 300 de studenți care deja învață la KidsAcademy. 

Cei 10 profesori ai centrului sunt dornici de a vă oferi confortul emoțional pentru asimilarea cunoștințelor în mod rapid și relaxant folosind cele mai inovative și interactive metode de predare cu tehnică de ultimă generație. 

Ce spun clienții despre KidsAcademy:

Articole similare