Publică un anunț
piatasud.md

Peste 4100 de șoferi sancționați pentru încălcarea RCR în acest weekend

Peste 4100 de șoferi sancționați pentru încălcarea RCR în acest weekend

Ofițerii de patrulare au depistat peste 4100 de șoferi care au comis abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere pe parcursul weekendului 8-9 aprilie 2024.

Cele mai multe încălcări sunt pentru depășirea limitei de viteză, 2634 de șoferi au fost sancționați pentru această încălcare gravă. Pentru conducerea în stare de ebrietate au fost sancționați 31 de șoferi.

688 de șoferi au ignorat indicatoarele de prioritate și semnalele de interzicere ale semafoarelor, demonstrând o atitudine iresponsabilă și lipsă de respect pentru reguli, iar 166 de șoferi nu și-au cuplat centura de siguranță.

473 de șoferi au parcat autovehiculele în locuri interzise.

123 de șoferi au condus autovehicule care nu au fost supuse reviziei tehnice anuale și nu aveau poliță de asigurare de răspundere civilă auto

71 de șoferi au ignorat regulile de circulație și nu au acordat prioritate legală pietonilor sau cicliștilor, punând în pericol viața și integritatea acestora.

Pe lângă sancțiunile aplicate, agenții de patrulare au intervenit în 287 de cazuri, apeluri parvenite la Serviciul Unic 112.

Articole similare