Publică un anunț
piatasud.md

Toți trei – confirmați pozitiv la COVID-19

Toți trei – confirmați pozitiv la COVID-19

Președintele raionului Cahul, Șefa ANSP Cahul și șeful de secției ANSP Cahul confirmați pozitiv la COVID-19.

Despre aceasta informează Ziarul de Gradă cu referire la reprezentanți ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Despre internarea într-un spital specializat din Chișinău a celor trei membri ai Comisiei Situații Excepționale Raionale Cahul (CSER) am scris pe 25 martie. Atunci aceștia prezentau simptome de îmbolnăvire cu coronavirus.

Potrivit sursei citate, vicepreședinții raionului Cahul se află la moment în carantină, iar potrivit surselor redacției, toți membrii CSER Cahul sunt în autoizolare.

De menționat că în seara zilei de 25 martie, potrivit site-ului care prezintă situația epidemiei COVID-19 din Republica Moldova, în raionul Cahul erau atestate 7 cazuri confirmate și 848 de persoane aflate sub supraveghere. Din 25 martie până astăzi la ora 9:00, cifrele pe raionul Cahul nu s-au schimbat.

Cele mai multe cazuri confirmate de COVID – 19 în Republica Moldova sun la Chișinău – 73 cazuri, raionul Hîncești – 22 cazuri și raionul Soroca – 21 cazuri.

În total, în țară sunt atestate 199 de cazuri confirmate, 134 cazuri suspecte, 5 cazuri recuperate și 2 decese. În continuare, sunt monitorizate peste 25,5 mii de persoane.

Primul caz de îmbolnăvire cu COVID -19 atestat în raionul Cahul a fost pe 15 martie, altele 2 pe 23 și 24 martie.

Articole similare