Publică un anunț
piatasud.md

Vitalie Ponomariov: Această declarație va fi urmată și de alte declarații din partea altor consilii raionale

Vitalie Ponomariov: Această declarație va fi urmată și de alte declarații din partea altor consilii raionale

Consilierul raional Vitalie Ponomariov, președintele fracțiunii Popularilor Europeni din Consiliul raional Cahul a făcut primele declarații după ședința consiliului din 12 iunie.

În cadrul ședinței, acesta a dat citire declarației de susținere a Guvernului Sandu.

„Chemăm ca fosta guvernare, în primul rând conducerea Partidului Democrat din Moldova să se abțină de la alte acte anticonstituționale și să asigure transferul de putere în mod pașnic la Chișinău. Astfel ca situația de dualitate de putere în Republica Moldova să fie oprită și astfel să asigurăm securitatea cetățenilor Republicii Moldova” ne-a declarat Vitalie Ponomariov. 

Totodată, domnul Ponomariov a mai declarat: „Sunt convins că această declarație va fi urmată și de alte declarații din partea altor consilii raionale din Republica Moldova și asta însemnând că declarațiile respective întrunesc legitimitatea pentru că în spatele mandatelor noastre sunt alegători care ne-au ales în cadrul  alegerilor locale din 2015. Suntem 19 la număr din 35 (consilieri raionali semnatari ai declarației n.r.), este vorba de majoritatea și suntem convinși că majoritatea cetățenilor din raionul Cahul ne susțin”. 

„Dincolo de interesele de partid, și dincolo de interesele înguste ale unor grupuri obscure există oameni cu rațiune, cu gândire critică care trebuie să gândească în primul și-n primul rând la cetățenii Republicii Moldova” a punctat domnul Ponomariov.

Articole similare