Publică un anunț
piatasud.md

Poșta Moldovei anunță că a reluat expedierile poștale din China

Poșta Moldovei anunță că a reluat expedierile poștale din China

Vești bune pentru clienții și cumpărătorii de pe platformele online din China. Administrația Poșta Moldovei anunță că operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile către Republica Moldova.

Reprezentanții menționează că decizia a fost luată în urma negocierilor comune ale administrațiilor poștale din Moldova și China.

Astfel, China Post urmează să notifice vânzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova.

Cumpărătorii de pe platformele online din China vor mai trebui să aștepte, până când platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de  costuri de livrare optimale.

Amintim că în legătură cu situația creată de pandemia COVID-19 și odată cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv și pentru Republica Moldova.

Author: ziuadeazi.md