Publică un anunț
piatasud.md

Președintele Parlamentului a premiat lotul național de Taekwon-do GTF

Președintele Parlamentului a premiat lotul național de Taekwon-do GTF

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a oferit astăzi distincții membrilor Echipei naționale a Federației de Taekwon-Do din Moldova, care s-au întors cu premii de la Campionatul European Kazan 2021, relatează MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a legislativului.

În semn de recunoștință pentru rezultate performante la ocuparea locurilor premiante la competiția sportivă internațională, au fost înmânate distincții de gradul I, II și III pentru nouă sportivi. De asemenea, conducerea Federației naționale de Taekwon-Do și antrenorul principal au primit distincții de gradul I pentru merite deosebite în dezvoltarea și promovarea sportului în țara noastră.

Președintele Parlamentului i-a felicitat pe sportivi pentru premiile obținute și le-a dorit mult succes în continuare. ”Voi sunteți adevărații ambasadori ai țării noastre. Datorită vouă, lumea află că și în Republica Moldova poți face performanță și poți avea succes. De asta, suntem mândri de voi!”, a menționat Președintele Legislativului.

Campionatul European la Taekwon-Do s-a desfășurat în luna iulie, la Kazan, iar luptătorii moldoveni s-au întors acasă cu peste 20 de distincții.

Articole similare