Publică un anunț
piatasud.md

Primăria va achiziționa 8 stații noi de așteptare a transportului public. Sunt gata să plătească până la 75 mii lei per unitate

Primăria va achiziționa 8 stații noi de așteptare a transportului public. Sunt gata să plătească până la 75 mii lei per unitate

Ieri, 19 martie, a fost anunțată procedura de achiziție a 8 stații de așteptare a transportului public pentru mun. Cahul. Valoarea totală a achiziției este de 500 mii lei fără TVA. 

Potrivit achiziții.md, perioada de depunere a ofertelor este 1 aprilie, ora 11:00, iar la 2 aprilie, cu începere de la 15:00 va avea loc licitația electronică. 

Potrivit documentației de atribuire, Stațiile de autobuz vor avea următoarele dimensiuni:

  • Lungime: 4,0 m
  • Lățime: 1,5 m o latură și 1,0 m a doua latură
  • Înălțime: 3 m.

La confecționarea stațiilor se va utiliza profil rectangular de oțel galvanizat și vopsit electrostatic cu dimensiunea de 80*80 mm*3 mm, Profnastil (pentru acoperiș) h 0,45 mm, Ornamente din lemn 7 m, Riflaj 0,6 cm*0,2 cm*2,0 m. 

Pe părțile laterale sticlă securizată clară de 8 mm . Peretele din spate va fi confecționat din tablă.

Prețul ofertei va include cheltuielile de transport, manipulare și montare. Stațiile vor fi o reproducere identică a celor instalate în oraș.

În cadrul licitației electronice, agenții economici vor avea posibilitatea de a diminua prețul ofertei propus, iar potrivit anunțului, pasul minim de micșorare a ratei de licitație este de 500 Lei. 

Reieșind din anunțul de achiziție, în bugetul local au fost prevăzuți 600 mii lei (inclusiv TVA) pentru achiziționarea a 8 stații de așteptare, sau cel mult 75 mii lei per unitate. 

Articole similare