Publică un anunț
piatasud.md

PTF Cahul: Permis de conducere falsificat urma să ajungă la un conational, aflat în Norvegia

PTF Cahul: Permis de conducere falsificat urma să ajungă la un conational, aflat în Norvegia

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Cahul au dejucat planurile unui moldovean, aflat în străinătate, de a conduce patru categorii de mijloace de transport. Permisul de conducere cu semne vizibile de falsificare a fost depistat într-un plic sigilat, transmis conducătorului auto pentru a-l înmâna destinatarului. 

Incidentul a fost consemnat în această dimineață pe sensul de ieșire din țară când la linia de control s-a apropiat un microbuz ce efectua o rută ocazională. Conform analizei de risc, polițistul de frontieră a solicitat conducătorului auto să prezinte toate actele necesare, inclusiv dacă deține și alte documente ce au fost transmise prin curierat.

Astfel că, șoferul microbuzului a oferit un plic sigilat care urma să fie redirecționat unui conațional ce se află pe teritoriul Norvegiei. În interiorul plicului se afla un permis de conducere moldovenesc asupra căruia lipseau elementele de protecție.

Întrebat, bărbatul a comunicat că plicul l-a ridicat de la oficiul firmei la care este angajat în calitate de conducător auto pentru a-l oferi posesorului, fără a cunoaște și alte detalii.

În repercursiune, polițiștii de frontieră au ridicat documentul cu pricina care va fi transmis către laboratorul tehnico-juridic pentru efectuarea expertizei. Cercetările vor continua până la elucidarea tuturor circumstanțelor și identificarea persoanelor implicate.

Articole similare