Publică un anunț
piatasud.md

Tudor Bratu – medalie de bronz la Campionatul European de Haltere

Tudor Bratu – medalie de bronz la Campionatul European de Haltere

Sportivii lotului naţional de haltere înregistrează rezultate remarcabile la Campionatul European de Haltere, ediția 2023, rezervat seniorilor. Evenimentul are loc în perioada 16-23 aprilie 2023 în or. Yerevan, Armenia, anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Maestrul Internațional al Sportului Tudor Bratu în limitele categoriei de până la 102 kg a completat prima probă smuls ridicând 170 kg, ocupând locul IV și a doua probă aruncat ridicând 204 kg, clasându-se pe locul V. Cumulând în total 364 kg, sportivul s-a clasat pe locul III.

Victoria obținută de către sportiv se datorează și antrenorilor lotului naţional de haltere: Sergiu Crețu și Maxim Cojocaru și antrenorului personal Andrei Reuțchii, Antrenori Emeriți a Republicii Moldova.

Cu acest rezultat frumos Lotul Național al Republicii Moldova își încheie evoluția la Campionatul European de Haltere.

Participarea la competiție a fost posibilă datorită sprijinului financiar al Ministerului Educației și Cercetării, iar sportivul și antrenorii vor beneficia de premii bănești oferite de către Minister în cadrul Galei Sportului, organizată tradițional la sfârșitul anului.

Articole similare