Publică un anunț
piatasud.md

Un locuitor al raionului Cahul creștea și comercializa la domiciliu substanțe narcotice

Un locuitor al raionului Cahul creștea și comercializa la domiciliu substanțe narcotice

Polițiștii din Cahul au descins în gospodăria unui locuitor al com. Moscovei, raionul Cahul, pe care îl bănuiau de păstrează și realizează la domiciliu substanțe stupefiante, anume marijuana uscată și plante cu conținut narcotic (cânepă).

Astfel la 17 octombrie 2019, a fost efectuată percheziție la domiciliul, cetățeanului de 42 de ani au fost depistate 6 (șase) plante de cânepă, bine îngrijite, care creșteau în gospodăria respectivă pe o parcelă de pământ, îngrădită pe întreg perimetru cu foi de ardezie.

Potrivit IP Cahul, în podul uneia din construcțiile auxiliare din gospodărie (sarai) au fost depistate 74(șaptezeci și patru) fragmente de plante de cânepă, care erau amplasate într-un loc special amenajat și intenționat au fost create condiții pentru uscarea acestora (frânghii întinse)

Ulterior urmează a fi efectuate măsuri în vederea examinării chimice a substanțelor și plantelor ridicate, audierea martorilor, stabilirea complicilor și alte acțiuni necesare pentru atragerea persoanei la răspundere.

Articole similare