Publică un anunț
piatasud.md

VIDEO// Nicolae Dandiș: Primăria Cahul lucrează spre deosebire de alții. Asta trebuie să aprecieze Cahulenii nu Bolea

VIDEO// Nicolae Dandiș: Primăria Cahul lucrează spre deosebire de alții. Asta trebuie să aprecieze Cahulenii nu Bolea

Primarul municipiului Cahul vine cu o reacție la declarațiile deputatului socialist Vasile Bolea despre activitatea primăriei Cahul și interesul față de modul de utilizare a banilor publici. 

„Nu cred că merită acest cetățean din partea mea o justificare. Nu știu de ce deputații, care pe parcursul la mai multi ani nu au venit o dată să întrebe: Domn primar,  ai vre-o inițiativă legislativă?, dacă ai vre-o propunere care trebuie să o promovăm în Parlament?, acum iși ridică semne de întrebare la modul în care sunt utilizați banii publici. Eu mă bucur și este bine să existe verificări din partea instituțiilor statului. Întrebarea mea este cât de corect sau legalitate acestor controale, și este forte interesant că coincid cu această perioadă electorală” ne-a declarat Nicolae Dandiș. 

Totodată, primarul mun. Cahul a menționat că le-a spus inspectorilor, veniți de la Chișinău, că specialiștii primăriei vor pune la dispoziția lor toate documentele necesare ca controlul să decurgă operativ și calitativ, dar asta să nu influențeze activitatea aparatului: „Primăria Cahul lucrează spre deosebire de alții”. 

„Dacă cineva crede că în felul ăsta mă intimidează pe mine, eu nu sunt implicat politic, nu sunt candidat pe vre-o listă electorala, și beneficiez de atâta atenție, închipuiți-vă momentul în care o să mă decid să mă implic într-o campanie electorală, o să vadă cine e Dandiș la Cahul, și în țară” a declarat Nicolae Dandiș. 

Primarul de Cahul a mai adăugat că în anii de mandat a făcut tot posibilul ca oamenii să vadă efectul utilizării banilor publici: „Asta trebuie să aprecieze Cahulenii nu Bolea”. 

Reamintim că deputatului socialist Vasile Bolea, astăzi,  în cadrul unui breafing de presă a venit cu critici dure la adresa administrației municipiului Cahul. 

„Ceea ce văd eu practic săptămânal fiind în raionul Cahul, în municipiul Cahul: activitatea lasă de dorit. Dacă s-au făcut 2 drumuri în centrul orașului, în rest la periferii, drumul care merge sper vestitul sanatoriu din orașul Cahul parca este după bombardamentul din 22 iunie 1941.  Despre aceasta vom vorbim și cu locuitorii municipiului care deja s-au saturat de acele promisiuni a oamenilor buni” a declarat Vasile Bolea în cadrul breafing-ului.

Articole similare