Publică un anunț
piatasud.md

Zeci de video-uri, milioane de afișări și produse noi. Cum a fost anul pentru ziuadeazi.md

Zeci de video-uri, milioane de afișări și produse noi.  Cum a fost anul pentru ziuadeazi.md

Finalul de an ne obligă să facem totalurile activității noastre și să mulțumim cititorilor că au ales să se informeze de pe ziuadeazi.md, au ales să se inspire din istoriile pe care le-am scris sau le-am filmat. 

Mulțumim celor circa 640 mii de cititori unici care au accesat în 2023 site-ul nostru, aceștia sunt cu aproximativ 100 mii de cititori unici mai mult decât în anul 2022. 

O creștere extrem de mare am înregistrat-o la numărul de afișări a site-ului. Dacă în 2022 www.ziuadeazi.md a avut circa 1,5 milioane afișări, în 2023 cifra depășește 3,32 milioane, o creștere cu 121 procente în anul curent.

În total, pe site au fost publicate 1480 de articole, cu peste 75% mai mult decât în anul 2022. Cinsprezece articole au acumulat peste 20 mii accesări, 20 articole au acumulat de la 10 la 20 mii accesări; 35 de articole au adus de la 6 la 10 mii de accesări; circa 130 de articole au adus de la 3 la 6 mii de accesări.

Vrem să mulțumim și celor peste 41 mii urmăritori ai paginii noastre de Facebook. Anul acesta, am crescut cu 17%.

Cele mai vizualizate materiale video în acest an de pe pagina de Facebook au fost:

  1. A schimbat vaca pe lemne pentru a încălzi iarna cei 5 copii. Istoria Alionei Capraru din Zîrnești – peste 1,6 milioane vizualizări și peste 2,2 milioane impact persoane pe Facebook.
  2. Traseul lângă satul Balaban, raionul Taraclia 27 noiembrie 2023 – peste 320 mii vizualizări și peste 538 mii impact persoane pe Facebook.
  3. Școala de haltere din Cahul  – peste 47 mii vizualizări și peste 84 mii impact persoane pe Facebook.

Anul acesta, pe pagina de Facebook a ziuadeazi.md au fost transmise 81 de evenimente LIVE. 

De asemenea, menționăm că din totalul transmisiunilor LIVE, încă 4 au acumulat mai mult de 30 mii vizualizări, iar altele 4 peste 20 mii de vizualizări pe Facebook.

Vrem să mulțumim și celor peste 19 mii de urmăritori ai profilului nostru de pe Instagram. Anul acesta, am avut o creștere a contului cu circa 20%, iar pentru ultimele 3 luni din an, pe Instagram numărul de afișări a depășit 5,3 milioane.

Anul acesta a fost unul productiv pentru echipa noastră. Am reușit să lansăm, cu suportul partenerilor noștri platforma de mică publicitate care vine drept o soluție locală pentru cetățeni de a-și vinde produsele sau serviciile. 

Vrem încă o dată să mulțumim tuturor celor care ne citesc, tuturor celor care ne urmăresc și vrem să vă asigurăm că în noul 2024 vom continua să informăm.

La mulți ani!

Echipa ziuadeazi.

Articole similare