Publică un anunț
piatasud.md

Ambasadorul Uniunii Europene va vizita vineri mun. Cahul

Ambasadorul Uniunii Europene va vizita vineri mun. Cahul

Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, dl Jānis MAŽEIKS, va întreprinde vineri, 3 decembrie 2021, o vizită regională la Cahul.

Vizita va include întrevederi cu autoritățile locale, urmate de o serie de evenimente care marchează sprijinul UE pentru dezvoltarea regiunii Cahul în domeniul unei guvernanțe mai puternice, servicii sociale mai bune și economii locale mai puternice – toate în beneficiul locuitorilor din raionul Cahul.

Ulterior, la ora10:30, în incinta Primăriei Cahul va fi semnat Memorandumul privind combaterea corupției în cadrul Proiectului UE “Consolidarea supremației legii și a mecanismelor anticorupție în Republica Moldova”, cofinanțat de UE și Germania, la care va participa Ambasadoarea Germaniei în Republica Moldova, dna Angela GANNINGER.

Evenimentul va fi urmat de ceremonia de acordare a granturilor companiilor locale și organizațiilor societății civile din Cahul, în cadrul programului EU4Moldova: Regiuni focale. Evenimentul va avea loc la ora 11:30 în parcul „Grigore Vieru” din Cahul, renovat recent cu sprijinul UE.

Anunțarea rezultatelor Programului de granturi pentru OSC în cadrul Proiectului finanțat de UE „Organizațiile societății civile acționează pentru servicii sociale mai bine” va avea loc la ora 12:30, în incinta Universității de Stat din Cahul, Sala de festivități, etajul 2.

Vizita regională la Cahul a dlui Jānis MAŽEIKS, Ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, se va încheia cu lansarea campaniei de 16 zile dedicată combaterii violenței de gen realizată de Proiectul EVA, finanțat de UE, planificată pentru ora 14:30, în scuarul Universității de Stat din Cahul.

Articole similare