Publică un anunț
piatasud.md

Apa care arde – un izvor „de sănătate” la Gotești

Apa care arde – un izvor „de sănătate” la Gotești

Oamenii din satul Gotești, raionul Cantemir au o sursă de apă mineralizată, bogată în elemente benefice sănătății – despre asta vorbesc locuitorii comunității, precum și vizitatorii, care parcurg kilometri, doar să facă baie la izvor. 

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte. 

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Articole similare