Publică un anunț
piatasud.md

Daruri de Paște din partea Eparhiilor pentru vârstnicii din Cahul

Daruri de Paște din partea Eparhiilor pentru vârstnicii din Cahul

Eparhiile din Republica Moldova și-au îndreptat atenția în Săptămâna Luminată către persoanele aflate în situații dificile. La Cahul au fost distribuite tablete copiilor basarabeni și ucraineni, cu sprijinul Misiunii Sociale Diaconia.

În Joia Luminată, Episcopul Veniamin al Basarabiei de Sud a mers cu daruri pascale și la vârstnicii de la azilul din satul Alexandru Ioan Cuza, raionul Cahul. Împreună cu preotul paroh din Alexandru Ioan Cuza, ierarhul a vizitat o familie fără posibilități financiare, oferindu-i un sprijin financiar și produse alimentare.

„Acest proiect, alături de celelalte desfășurate până în prezent, au adus bucurie pe chipurile copiilor, ajutându-i a fi în pas cu cerințele societății de astăzi, în ciuda dificultăților prin care familiile lor trec, fie din cauza războiului, fie din cauza posibilităților materiale”, notează reprezentanții episcopiei Basarabiei de Sud.

Tot joi, Episcopul Antonie de Bălţi a făcut o vizită la Centrul pentru refugiaţi din municipiu, cărora le-a oferit în dar o mie de ouă roșii și 500 de cozonaci.

Articole similare