Publică un anunț
piatasud.md

Două stații PECO și 6 persoane din Cahul – sancționate de către polițiști

Două stații PECO și 6 persoane din Cahul – sancționate de către polițiști

Astăzi, polițiști din Cahul au aplicat amenzi pentru 2 agenți economici care au încălcat dispozițiile Comisiei Naționale Situații Excepționale.

Potrivit Comisarului-Șef Andrei Sîrbu, Șef al IP Cahul, agenții economici nu s-au conformat dispoziției dispozițiile Comisiei Naționale Situații Excepționale care îi obligă să comercializeze doar produse petroliere.

„Se interzice prestarea serviciilor de alimentație publică în unitățile de comercializare a produselor petroliere” se spune în Dispoziția nr. 3 a CNSE.

Totodată, domnul Sîrbu ne-a comunicat că până astăzi au fost sancționate 6 persoane care au încălcat regimul de carantină și autoizolare.

Persoanele fizice s-au ales cu amenzi de circa 22 mii lei, iar cele juridice cu amenzi de circa 75 mii lei.

Precizăm că prin Dispoziția nr. 3 a CNSE a fost interzis persoanelor în vârstă de peste 63 ani, începând cu data de 25 martie 2020, aflarea în afara domiciliului și în spațiile publice fără necesitate stringent

De asemenea, primul ministru a declarat că pentru asigurarea ordinii publice vor fi antrenați militarii Armatei Naționale. Un ordin în acest sens a fost deja semnat de către președintele țării, Igor Dodon.

Articole similare