Publică un anunț
piatasud.md

Ești unul dintre cei peste 544 000 de cititori unici ai ziuadeazi.md. Îți mulțumim!

Ești unul dintre cei peste 544 000 de cititori unici ai ziuadeazi.md. Îți mulțumim!

Finalul de an ne obligă să facem totalurile activității noastre și să mulțumim cititorilor că au ales să se informeze de pe ziuadeazi.md, au ales să se inspire din istoriile pe care le-am scris sau le-am filmat. 

Mulțumim celor peste 544 mii cititori unici care au accesat în 2022 site-ul nostru. www. ziuadeazi.md, în 2022 a fost accesat în total de peste 1,5 milioane de ori.

În total, pe site au fost publicate 873 de articole. Două articole au acumulat peste 40 mii accesări, 8 articole au acumulat de la 10 la 20 mii accesări; 30 de articole au adus de la 6 la 10 mii de accesări; circa 100 de articole au adus de la 3 la 6 mii de accesări.

Vrem să mulțumim și celor peste 35 mii urmăritori ai paginii noastre de Facebook. Anul acesta, am crescut cu 22%.

Cele mai cu impact 3 postări pe pagina de Facebook au fost:

  1. A ucis concubina și a spus că a plecat la muncă peste hotare. După 7 ani osemintele femeii au fost descoperite – peste 395 mii impact persoane Facebook și peste 40 mii accesări link.
  2. De astăzi cei înregistrați pe platforma de compensații vor primi SMS cu categoria atribuită – peste 363 mii impact persoane Facebook și circa 43 mii accesări link.
  3. A traversat ilegal prin înot râul Prut încercând să aducă arme furate estimate la 34.000 euro. A fost reținut de polițiștii de frontieră din Cahul – peste 146 mii impact persoane Facebook și circa 14 mii accesări link.

Cele mai vizualizate materiale video în acest an de pe pagina de Facebook au fost:

  1. Povestea Marianei Hajder, tânără scriitoare și persoană cu nevoi speciale – peste 182 mii vizualizări și peste 336 mii impact persoane pe Facebook.
  2. Video-ul Picturii murale „Dor de casă” – peste 169 mii vizualizări și peste 318 mii impact persoane pe Facebook.
  3. Video despre activitatea unui polițist a INSP – peste 167 mii vizualizări și peste 253 mii impact persoane pe Facebook.
  4. Istoria lui Moș Ion de la Cocora, care la ai săi ’70 de ani are un canal de TikTok și promovează un mod sănătos de viață. Video a fost postat pe 20 decembrie 2021, iar în acest an a acumulat adăugător peste 68 mii vizualizări pe Facebook. Apropo, acest video este unul dintre cele mai vizionate a paginii de noastre de Facebook, depășind 886 mii impact persoane.

Anul acesta, pe pagina de Facebook a ziuadeazi.md au fost transmise 40 de evenimente LIVE. Cele mai mult vizualizate și cu cel mai mare impact au fost Ziua Roade de la Cahul cu peste 106 mii vizualizări și peste 134 mii impact persoane.

Un alt LIVE extrem de vizualizat a fost Parada portului popular de la Festivalul Dulce Floare de Salcâm de la Văleni cu peste 91 mii vizualizări și 119 mii impact persoane pe Facebook.

Locul 3 și 4 în topul nostru din acest an îl dețin transmisiunile LIVE de la Hora de duminică din 13 noiembrie 2022 cu peste 45 mii vizualizări și aproximativ 60 mii impact persoane și LIVE-ul de la serbata Hramului mun. Cahul cu 37 mii vizualizări și peste 46 mii impact persoane.

De asemenea, menționăm că din totalul transmisiunilor LIVE, încă 4 au acumulat mai mult de 30 mii vizualizări, iar altele 4 peste 20 mii de vizualizări pe Facebook.

Vrem să mulțumim și celor peste 15 mii de urmăritori ai profilului nostru de pe Instagram. Anul acesta, am avut o creștere a contului cu circa 40%, iar pentru luna decembrie, pe Instagram numărul de afișări a depășit 2 milioane.

Anul acesta a fost unul productiv pentru echipa noastră. Am dezvoltat noi produse și ne-am pus noi obiective pentru noul an.

Vrem încă o dată să mulțumim tuturor celor care ne citesc, tuturor celor care ne urmăresc și vrem să vă asigurăm că în noul 2023 vom continua să vă informăm, dar și să vă uimim cu produsele și istoriile noastre, despre voi.

La mulți ani!

Echipa ziuadeazi.

Citește și Poftim la masă în 2022 : 14 episoade, 1 carte cu rețete și 3,5 mln de vizualizări

Articole similare