Publică un anunț
piatasud.md

GIANT: s-a deschis un nou magazin de biciclete la Cahul!

GIANT: s-a deschis un nou magazin de biciclete la Cahul!

Cahul, întâlnește legendarul GIANT – marca de biciclete №1 din lume. Doar până pe 30 aprilie în magazin avem super prețuri * pentru întregul sortiment.

Astăzi, compania GIANT are peste 12.000 magazine în lume. În Moldova,GIANT a deschis șase magazine în Chișinău și Bălți și deschide acum al șaptelea magazin la Cahul.

Calitate testată în timp, aspect uimitor și trafic excelent – GIANT are milioane de fani în întreaga lume.

LIV este marca №1 de biciclete pentru domnițe și femei – de la biciclete premium la biciclete pentru fitness. 

Bicicletele pentru copii GIANT sunt cele mai bune din lume – au o greutate redusă și frâne uneori chiar hidraulice. Toate acestea o au bicicletele pentru copii! Cu siguranță se merită banii.

Alegeți GIANT și un stil de viață sănătos? Vă răsplătim pentru acest lucru în programul nostru de loialitate! Treceți printr-o scurtă înregistrare și obțineți imediat 300 puncte de bun venit pentru o achiziție în rețeaua de magazine GIANT.

Atenţie! 300 puncte sunt 300 lei, pentru că în programul de loialitate GIANT 1 punct = 1 leu. Și cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din achiziție*.

GIANT inspiră miliarde de oameni din întreaga lume ca ciclismul să fie o parte din viața lor. Vino la magazinul GIANT cu toată familia: mun. Cahul, st. Ștefan cel Mare, 17.

* Punctele nu pot fi folosite pentru a plăti produsele cu reducere, produsele Super Preț, pentru carduri cadou GIANT
** Prețurile promoționale sunt valabile în magazinul GIANT Cahul până la 30 aprilie 2021 sau atâta timp cât mărfurile sunt în stoc la depozitul organizatorului.

Articole similare