Publică un anunț
piatasud.md

Istoria de succes a lui Victor Șiloveț în Clubul Tinerilor Makeri Cahul. „Sunt fascinat de electronică și programare”

Clubul Tinerilor Makeri Cahul se mândrește cu încă un discipol care a devenit mentor. Victor Șiloveț, elev la Colegiul „Iulia Hașdeu” din Cahul, povestește istoria lui de succes care a început frecventând cursurile organizat la club.

Cu timpul, Victor și-a cultivat pasiunea pentru tehnologie și inovație în cadrul atelierelor și concursurilor interactive, transmite diez.md

Astăzi, el nu doar că a evoluat într-un mentor dedicat, ci și într-un membru activ al clubului, contribuind la crearea unei comunități puternice. 

Experiența lui Victor ne arată progresul său impresionant și impactul pozitiv pe care Clubul Tinerilor Makeri l-a avut asupra lui. Acest proiect este susținut de Asociația Companiilor din domeniul TIC (ATIC) cu sprijinul Liechtenstein Development Service (LED), continuă să ofere tinerilor din Școli profesionale, Colegii și Centre de Excelență oportunitatea de a se implica în activități educative non-formale, contribuind la dezvoltarea competențelor tehnice și la stimularea spiritului inovator. 

Oportunitatea de a participa gratuit la ateliere de Electronică, Programare, Modelare și Imprimare 3D, Robotică și multe altele este acum la îndemâna tinerilor din Chișinău, Bălți și Cahul, oferindu-le perspective valoroase pentru viitor.

Articole similare