Publică un anunț
piatasud.md

Maia Sandu despre atacul din Moscova”Suntem alături de cei răniți și de toți care au pierdut pe cineva drag în atac”

Maia Sandu despre atacul din Moscova”Suntem alături de cei răniți și de toți care au pierdut pe cineva drag în atac”

Maia Sandu a transmis un mesaj de condoleanțe tuturor familiilor celor decedați în atacul terorist de la Crocus City Hall din Moscova.

”Condoleanțe tuturor familiilor celor decedați în atacul terorist de la Moscova. Moldova condamnă terorismul și orice act de violență împotriva civililor, a oamenilor nevinovați. Conform datelor colectate peste noapte de Ministerul Afacerilor Externe, printre victime nu sunt cetățeni moldoveni. Suntem alături de cei răniți și de toți care au pierdut pe cineva drag în atac”, a scris pe Facebook, Președinta.

Vicepremierul Mihai Popșoi, ministru al Afacerilor Externe a declarat că condamnă cu fermitate atacul terorist de la Moscova, care a luat multe vieți nevinovate.

„Terorismul nu poate fi justificat. Inimile noastre sunt alături de victime și de familiile acestora”, a spus Mihai Popoșoi.

Reamintim, un atac terorist teribil a avut loc ieri la o sală de concerte din Moscova, Crocus City Hall. Din informațiile oferite de Federația Rusă, indică faptul că a fost un atac armat. Cel puțin 80 de persoane au fost ucise și 145 rănite. Atacatorii au deschis focul în timpul unui concert, iar clădirea Crocus City Hall a fost cuprins și de flăcări.

Vezi și: Act terorist în „Crocus City Hall” din Moscova: informații despre versiuni, suspecți și reacții

Articole similare