Publică un anunț
piatasud.md

„PAMPY”: Haine personalizate pentru cei mici, cu grijă de la Cahul

„PAMPY”: Haine personalizate pentru cei mici, cu grijă de la Cahul

Natalia Botnari, o antreprenoare din Cahul, este fondatoarea brandului „PAMPY”, specializat în confecționarea hainelor textile și din tricotaj pentru copii până la un an. Afacerea a pornit în 2019, cu o pasiune pentru crearea de haine confortabile și drăguțe pentru cei mici.

Ceea ce face ca „PAMPY” să se evidențieze este posibilitatea de a personaliza hainele la comandă. Clienții pot alege culorile, imprimeurile și chiar pot adăuga broderii cu numele copilului.

Hainele „PAMPY” pot fi găsite într-un magazin din centrul municipiului Cahul, unde este prezentată toată producția. În 2022, afacerea Nataliei a cunoscut o creștere semnificativă, datorită obținerii unui grant în valoare de 14 000 euro în cadrul programului „EU4Moldova: Regiune-cheie”, finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF. Cu ajutorul grantului, Natalia a reușit să achiziționeze echipamente adiționale de cusut și broderie. Această investiție a contribuit la îmbunătățirea calității produselor „PAMPY”, dar și la creșterea capacității de producție. Drept urmare, numărul de comenzi a crescut semnificativ, iar afacerea a putut crea trei noi locuri de muncă.

„PAMPY” este un exemplu de succes al unei antreprenoare din Cahul care a reușit să își transforme pasiunea într-o afacere prosperă. Cu o gamă variată de haine personalizate, confecționate din materiale de calitate și cu o atenție deosebită la detalii, „PAMPY” a reușit să câștige încrederea clienților și să devină un brand apreciat pe piața locală.

Programul „EU4Moldova: Regiune-cheie” este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de PNUD și UNICEF. Programul are ca scop stimularea dezvoltării economice locale și crearea de noi oportunități de afaceri în regiunile Cahul și Ungheni.

Articole similare