Publică un anunț
piatasud.md

Membrii guvernului vor efectua mâine o vizită de lucru în raionul Cahul

Membrii guvernului vor efectua mâine o vizită de lucru în raionul Cahul

Cabinetul de miniștri, în frunte cu Prim-ministrul Pavel Filip va efectua vineri, 23 noiembrie o vizită de lucru în raionul Cahul.

Potrivit programului, delegația va fi însoțită de Secretarii de stat și de conducătorii unor Servicii și Agenții a Guvernului.

Astfel, din delegație,  pe lângă Viceprim-miniștri Cristina Lesnic și Iurie Leancă, Miniștri, Secretari Generali de Stat și Secretari de Stat, fac parte și Sergiu Pușcuța, Serviciul Fiscal de Stat; Vitalie Vrabie, Serviciul Vamal; Laura Grecu, CNAS; Angela Matcov, ASP; Gheorghe Gaberi, ANSA și Petru Gurgurov, ODIMM.

Cu începere de la ora 10:00, în incinta Consiliului Raional Cahul, membrii guvernului vor avea o întâlnire cu reprezentanții APL nivelul I, nivelul II, consilieri raionali, consilieri locali; reprezentanți ai serviciilor desconcentrate în teritoriu, instituții publice.

La ora 12:50, Premierul,  Ministrul Economiei, Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dar și Șefii Agențiilor și Serviciilor va avea o întâlnire cu reprezentanții mediului de afaceri din raionul Cahul.

Cu începere de la ora 13:00, Miniștrii și Secretarii de stat vor efectua vizite în localitățile raionului Cahul pentru a se întâlni cu cetățenii și reprezentanții APL, dar și a se documenta la fața locului.

Astfel, Cristina Lesnic, Viceprim-ministră pentru reintegrare, va vizita s. Cucoara. Secretarii de Stat ai Ministerului finanțelor vor merge  în satele Pelinei, Badicul Moldovenesc și Manta, pe când cei de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului vor vizita Vadul lui Isac, Andrușul de Jos, Baurci Moldoveni și Lopățica.

Monica Babuc, Ministra Educației, Culturii și Cercetării, va efectua o vizită de lucru în s. Slobozia Mare, pe când Secretari ide stat vor merge la Roșu, Cîșlița Prut și Huluboaia.

Secretarii de Stat ai Ministerului Economiei și Infrastructurii vor vizita s. Giurgiulești, Andrușul de Sus, Borceag și Alexanderfeld.

Alexandru Jizdan , Ministrul Afacerilor Interne va efectua o vizită de lucru în satul Crihana Veche, pe când Secretarii de Stat vor merge la Zîrnești, Tătărești, Bucuria și Doina.

Silvia Radu, Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale se va deplasa la Văleni, pe când Secretarii de Stat vor vizita Lebedenco, Iujnoe, Tartaul de Salcie, Taraclia de Salcie, Burlacu și Lucești.

Victoria Iftodi, Ministra Justiției va efectua o vizită de lucru la Larga Nouă, iar Secretarii de stat vor merge la Burlăceni și Chioselia Mare.

Eugen Sturza, Ministrul Apărării va vizita com. Moscovei, iar Tudor Ulianovschi, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, împreună cu Secretarii de Stat vor vizita s. A.I. Cuza, s. Brânza, s. Colibași și com. Găvănoasa.

Articole similare