Publică un anunț
piatasud.md

IMPORTANT! Din 2 iunie, o parte din raionul Cahul, inclusiv municipiul, va rămâne 5 zile fără gaz natural

IMPORTANT! Din 2 iunie, o parte din raionul Cahul, inclusiv municipiul, va rămâne 5 zile fără gaz natural

Administrația SRL ”Cahul-gaz” informează, că în luna Iunie, în teritoriul deservit de SRL ”Cahul-gaz” vor avea loc sistări de distribuție a gazelor naturale pentru efectuarea lucrărilor de reparație a gazoductului magistral ce aprovizionează cu gaze naturale stația de primire-predare din Cahul și s. Găvănoasa.  

Potrivit anunțului, deconectările urmează să aibă următorul program: 

  • 01 iunie ora 16:00 – 06 iunie 2022 s. Brînza, s. Colibași, s. Vadul lui Isac, s. Manta, s. Crihana Veche, s. Roșu, s. Andrușul de Jos, s. Andrușul de Sus, s. Zîrnești, s. Baurci Moldoveni, s. Cucoara, s. Chircani, s. Larga Nouă, s. Larga Veche, s. Moscovei, s. Trifeștii Noi, s. Bucuria, s. Lucești, s. Lopățica, s. Tudorești, s. Tartaul de Salcie, s. Taraclia de Salcie, s. Burlacu, s. Găvănoasa, s. Vladimirovca, s. Pelinei, s. Ursoaia, s. Lebedenco, s. Hutulu, s. Sătuc,  și s. Gotești r. Cantemir. 
  • 02 iunie ora 00:00 – 06 iunie 2022 or.Cahul

„Pentru evitarea producerii unor evenimente nedorite, rugăm consumatorii să se asigure că robinetele și aparatele de utilizare a gazelor naturale sunt deconectate și nu vor fi reconectate până la restabilirea distribuției gazelor naturale” se spune în anunț.

Solicitat telefon, Valeriu Valachi, directorul SRL ,,Cahul – gaz” a declarat că sistarea livrării serviciului pentru 5 zile a fost dictată de solicitarea transportatorului care urmează să execute un șir de lucrări la rețea. În caz că lucrările vor fi executate în termeni mai restrânși, furnizorul va asigura reconectarea serviciului mai devreme decât perioada indicată. 

Întreprinderea vine și cu un șir de recomandări pentru consumatori: „După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care, clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale”. 

Articole similare