Publică un anunț
piatasud.md

Noi oportunități pentru cahuleni de studiere a domeniului IT

Noi oportunități pentru cahuleni de studiere a domeniului IT

Noi oportunități de dezvoltare și îmbunătățire a perspectivelelor de creștere în carieră prin dobândirea unor noi cunoștințe, practici și instrumente sunt oferite de Startup City Cahul. 

La moment sunt disponibile 2 cursuri de instruire pe domeniile: 

  1. Cursul “Dezvoltarea competențelor digitale” este destinat persoanelor ce își doresc să utilizeze în siguranță, responsabil și în mod util a tehnologiilor digitale. Cursul este creat în baza modulelor de dezvoltare a competențelor digitale DigComp susținut de instituțiile UE, https://startupcitycahul.md/dezvoltarea-competentelor-digitale/
  2. Cursul “Creare Landing-Page” este destinat persoanelor interesate  de formarea competențelor necesare creării paginilor web (landing-page), în vederea promovării produselor sau serviciilor. Cursul este pe un program special, creat pe baza BOOTSTRAP – un mod ordonat de a utiliza elemente CSS, HTML și Java Script pentru a crea structuri pe care le puteți  refolosi cu un simplu copy-paste. https://startupcitycahul.md/curs-creare-landing-page/

Cursurile vor avea loc cu prezența fizică, în perioada aprilie-mai, de trei ori pe săptămână. 

Costul de participare la curs este de 500 lei. 

Startup City Cahul este un proiect de dezvoltare regională, care contribuie la pregătirea forței locale de muncă, studierea disciplinelor STEM și dezvoltarea antreprenoriatului bazat pe inovații. 

Inițiativa este realizată de ATIC în cadrul proiectului EU4Moldova: Startup City Cahul cu suportul financiar al Uniunii Europene în parteneriat cu Suedia.

Articole similare