Publică un anunț
piatasud.md

Partenerii externi sprijină consolidarea rezilienței R. Moldova

Partenerii externi sprijină consolidarea rezilienței R. Moldova

Alături de alte țări libere și democratice, cu asistența partenerilor externi, Moldova se dezvoltă și se modernizează. În același timp, Moldova contribuie la securitatea și siguranța regională. Vedeți în infograficul de mai jos exemple de suport pentru și din Moldova.

Ambasadoarea campaniei „toți pentru Moldova!”

Ludmila Malcoci, directoare executivă Keystone Moldova

„Unitatea cetățenilor înseamnă încredere, colaborare, siguranță, bunăstare. Prin unitate cetățenii se bucură de acces mai bun la servicii, șanse egale și justiție socială. Într-o societate coezivă, atunci când oamenii se simt conectați și sprijiniți, este mai simplu să faci față provocărilor, cum ar fi dezastrele naturale, pandemiile și războaiele.”

Poți deveni și tu unul dintre ambasadorii campaniei „toți pentru Moldova!” și să dai un exemplu întregii țări, răspunzând la întrebarea „Ce înseamnă pentru tine unitatea națională?”. Click pe link pentru participare: totipentrumoldova.api.md/ro/ambasador.

Acest infografic este parte a campaniei de informare pentru unitate și coeziune socială „toți pentru Moldova!”,desfășurată deAsociația Presei Independente (API). Scopul nostru este să contribuim la consolidarea unității și a securității naționale. Te invităm să fii alături de noi. 

Câte unul ne va fi greu, dar împreună vom reuși să construim siguranța și prosperitatea acasă.

Află mai multe pe totipentrumoldova.api.md.

Articole similare