Publică un anunț
piatasud.md

Miss Național 2024 poate fi din Cahul! Vezi cine ne reprezintă municipiul anul acesta

Miss Național 2024 poate fi din Cahul! Vezi cine ne reprezintă municipiul anul acesta

Erica Tofan este studentă la psihologie, anul doi, originară din or. Cahul, și este participantă în concursul de frumusețe „Miss Național 2024”.

Tânăra ne-a spus că dorește să promoveze frumusețea autentică a unei femei, prin calitățile sale interioare, precum inteligența, starea emoțională echilibrată și iubirea față de sine. Prin cultivarea acestor aspecte, afirmă ea, recunoaștem și celebrăm feminitatea autentică, evidențiind senzualitatea subtilă, distanțându-ne de vulgaritate.

„Concursul de frumusețe este o oportunitate de a învăța mai multe despre sine și despre ceea ce înseamnă frumusețea și eleganța. Poate fi o călătorie de autodescoperire și de creștere personală, în care fiecare participantă are ocazia să exploreze și să își definească propriul concept de frumusețe și eleganță” ne-a afirmat Erica.

Erica ne-a spus că pentru a înțelege cu adevărat o femeie, trebuie să pătrunzi în labirintul ei interior și să te lași purtat de fluxul ei senzual, căci acolo, în inima ei, se află esența adevărată a frumuseții și pasiunii.

„Interiorul unei femei este un labirint fascinant al emoțiilor, gândurilor și viselor, un univers vast și adânc, în care senzualitatea dansează ca o melodie subtilă. Este locul unde pasiunea se întâlnește cu rafinamentul, dorința devine o artă a seducției, iar în adâncurile ei se ascund secretele unei frumuseți autentice, emanând o putere misterioasă și o feminitate plină de înțelegere și sensibilitate” a mai spus Erica.

Tânăra ne-a vorbit despre recunoștința față de părinții săi, care au susținut-o să participe la acest concurs. Ne-a recunoscut că pasiunea față de domeniul psihologiei i-a fost inspirată din clasa 5-a, de doamna Larisa Tiutiunic – psiholog din or. Cahul.

„Fericirea este un aspect fundamental al vieții noastre, iar pentru femei, care de multe ori își asumă multiple roluri și responsabilități, este esențial să se afle într-un mediu care le încurajează să prospere și să se simtă împlinite. Când o femeie este fericită, ea poate contribui la o comunitate mai sănătoasă și mai echilibrată.”, a încheiat Erica.

Concursul de frumusețe „Miss Național 2024” este organiazat de Liga Națională a Tineretului, organizație non-profit, non-guvernamentală.

Raileanu Olga

Articole similare