Publică un anunț
piatasud.md

Președintele raionului și primarul din Cahul au avut întâlniri oficiale cu noul consul general al României. Cine este și despre ce au discutat

Președintele raionului și primarul din Cahul au avut întâlniri oficiale cu noul consul general al României. Cine este și despre ce au discutat

Noul consul general al României la Cahul este Excelența Sa, dl Gabriel Nicola. Acesta s-a întâlnit cu primarul și președintele raionului Cahul.

La data de 18 ianuarie domnul Consul în prima sa întâlnire oficială a discutat cu primarul Nicolae Dandiș despre realitățile din teritoriu în mai multe domenii, despre obiectivele de a realiza diferite acțiuni și proiecte comune la toate nivelurile. Edilul a mulțumit pentru suportul de care beneficiem mereu din partea României.

sursa: Nicolae Dandiș

Iar la data de 19 ianuarie Gabriel Nicola s-a întâlnit cu președintele raionului Cahul, domnul Pavel Groza.

În acest context, discuțiile celor doi s-au axat pe dezvoltarea relațiilor bilaterale ale unităților administrativ-teritoriale din Republica Moldova și România, obiective și proiecte privitor la diverse domenii realizate în comun, oficialii exprimând deschiderea reciprocă pentru o strânsă colaborare în beneficiul comunității și regiunii Cahul.

sursa:cahul.md

Gabriel Nicola a fost Însărcinat cu afaceri la Ambasada României din Skopje. În august Guvernul României a aprobat numirea sa în funcție de Consul General al României la Cahul.

Articole similare