Publică un anunț
piatasud.md

Societatea civilă pentru o țară unită, prosperă și rezilientă

Societatea civilă pentru o țară unită, prosperă și rezilientă

Societatea civilă exprimă interesele și voința cetățenilor. Cei mai activi și mai dedicați cetățeni crează organizații, prin care încearcă să promoveze schimbarea în bine în diferite domenii.

Deseori, aceste organizații sunt „agenți ai schimbării” și adevărate „locomotive” ale reformelor menite să dezvolte țara și să consolideze democrația și drepturile omului. Mai multe despre unele din cele mai active organizații ale societății civile vezi în infograficul de mai jos. 

Ambasadorul campaniei „toți pentru Moldova!”

Viorel Bostan, Doctor habilitat, Rectorul Universității Tehnice din Moldova

„O societate destrămată, care nu-și unește eforturile pentru un scop comun, nu are cum să se dezvolte. Unitatea și coeziunea socială ne definesc ca neam. Și mă bucur că această unitate este promovată și de tineri, inclusiv de studenții noștri, atunci când ne duc faima atât în țară, cât și peste hotarele ei.”

Poți deveni și tu unul dintre ambasadorii campaniei „toți pentru Moldova!” și să dai un exemplu întregii țări, răspunzând la întrebarea „Ce înseamnă pentru tine unitatea națională?”. Click pe link pentru participare: totipentrumoldova.api.md/ro/ambasador

Acest infografic este parte a Campaniei de informare pentru unitate și coeziune socială „toți pentru Moldova!”, realizată de Asociația Presei Independente (API). Scopul nostru este să contribuim la consolidarea unității și a securității naționale. Te invităm să fii alături de noi.

Câte unul ne va fi greu, dar împreună vom reuși să construim siguranța și prosperitatea acasă.

Află mai multe pe totipentrumoldova.api.md

Articole similare