Publică un anunț
piatasud.md

Un șofer italian, descoperit cu permisul de conducere cumpărat

Un șofer italian, descoperit cu permisul de conducere cumpărat

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pe numele unui cetățean străin care a fost depistat la trecerea frontierei cu permisul de conducere contrafăcut. 

Incidentul a fost înregistrat la 1 decembrie curent, în punctul de trecere a frontierei Cahul, pe sensul de ieșire din țară. Actul falsificat era emis din numele autorităților competente ale Ucrainei, cu datele de identitate ale posesorului – un cetățean al Italiei în vârstă de 59 de ani.

Din declarații s-a aflat că străinul ar fi obținut permisul de conducere în anul 2014 în baza permisului italian, deținut legal. Cetățeanul s-a arătat nedumerit, fiind convins de veridicitatea permisului, însă a recunoscut că nu ar fi trecut cursuri și ar fi achitat 100 de dolari pentru acesta.

Prin asistența ofițerilor FRONTEX a fost stabilit faptul că cetățeanul italian este posesorul unui permis de conducere italian.

Conform procedurilor legale, documentul a fost ridicat, urmând a fi supus expertizei. Cazul în continuare este cercetat sub toate aspectele legale.

Articole similare