Publică un anunț
piatasud.md

Valeriu Baban: Clopoțelul se va auzi, în regim online, în fiecare școală

Valeriu Baban: Clopoțelul se va auzi, în regim online, în fiecare școală

Valeriu Baban, Șeful Direcției Generale Învățământ Cahul vine cu o felicitare, la finalul anului de învățământ pentru copii, părinți și profesori.

Trăim clipe neobișnuite, pandemia COVID-19 ne-au unit prin platformele educaționale.  Prin ordinul Direcției Generale Învățământ Cahul nr . 102 din 27.05.2020 festivitatea consacrată sărbătorii Ultimului sunet se va desfășura vineri, 29.05.2020 prin utilizarea platformelor ZOOM, MEET și altele. Decizia privind ora desfășurării aparține instituției de învățământ. 

Clopoțelul ce va auzi, în regim online, în fiecare școală. Va suna cu bucurie pentru elevi, cu împlinire pentru profesori și cu puțină tristețe pentru absolvenții, care lasă în spate băncile școlii și pășesc cu încredere în viitor. În acest an, 501 de absolvenți din treapta liceală și 1024 de absolvenți din treapta gimnazială din raion vor începe călătoria spre o viață matură și toate cunoștințele dobândite în auditoriile școlii, cu timpul se vor transforma în trăsături profesionale.

Dragi absolvenți! Vă îndemn să folosiți din plin aceste cunoștințe pentru a Vă realiza visele și speranțele, pentru a depăși dificultățile cu care Vă veți confrunta, să profitați de oportunitățile pe care vi le oferă societatea pentru a Vă autorealiza, dezvolta și afirma profesional.
Deschizând o nouă pagină a vieții, să nu uitați de instituția în care ați învățat, nu pierdeți legătura cu cei care v-au îndrumat să deveniți inteligenți și curioși. Or, datorită pedagogilor dragi, ați dobândit nu doar cunoștințe, ci și prietenia, gustul primei victorii și deprinderea de a învăța lucruri noi.

Mult stimați Dascăli! Vă felicit cu ocazia finalizării anului de studii și Vă aduc mulțumiri pentru educația tinerei generații și pentru aportul considerabil, în promovarea imaginii raionului Cahul la diverse concursuri și olimpiade școlare. Sunteți remarcați prin profesionalism înalt, dedicație și deschidere față de tot ce este nou. Perioada pandemiei a demonstrat că suntem puternici, rezistenți și foarte curajoși. Vă doresc să aveți parte în continuare de sănătate, realizări deosebite și spirit inovativ.

Dragi părinți! Sărbătoarea Ultimului sunet este rezultatul lungilor ani de școală trăiți împreună cu copiii. Bucuria descoperirii și amărăciunea greșelilor, fericirea prieteniei – toate sunt experimentate de inimile Dvs. de părinte. Și indiferent unde vor merge copiii Dumneavoastră, casa părintească va rămâne „începutul începuturilor” și „leagănul copilăriei”.

Dragi elevi! În viitor, fără îndoială, Vă așteaptă noi descoperiri, succese semnificative și bucuria celor mai serioase rezultate. Astăzi, mai aveți încă șansa prețioasă de a mai fi elevi, fericiți și fără griji. Nu pierdeţi nici o clipă din Vacanța mare, astfel ca la 1 septembrie 2020 să reveniţi în bănci doldora de impresii, sănătoşi și puşi pe carte.

Articole similare